Nem biztos, hogy érvényes Jennifer Lopez és Marc Anthony pénteki titkos házassága, kérdéses ugyanis, hogy elfogadják-e Anthony válását az amerikai hatóságok. A Daily Express című brit napilag szerint ugyanis Marc Anthony viharos gyorsasággal, mintegy három nap alatt vált el volt feleségétől, Dayanara Torrestől. Normális esetben egy ilyen válóper legalább két hónapig tart, ráadásul a pert nem is az Egyesült Államokban bonyolították, hanem a Dominikai Köztársaságban. A dominikai amerikai nagykövetségről származó papírok szerint mindkét félnek 60 nap áll rendelkezésre a fellebbezéshez.

"Ez elég aggasztó az újdonsült párnak. Mindeketten úgy gondolták, az a alegjobb, ha minél hamarabb egybekelnek, most viszont aggódhatnak, érvényes-e egyáltalán a házasságuk. Ha ugyanis a válás nem érvényes, Marc a bigámia bűnébe esett" - mondja Lopezék egyik ismerőse.

De Neal Hirsh, Amerika egyik vezető ügyvédje, aki jelenleg Halle Berry válását igazgatja azt mondja, Anthony válása teljesen érvényes. "Sosem hallottam még ilyen hosszú várakozási időről. A dominikai válásnak pont az a lényege, hogy minél gyorsabb legyen".

Az amerikai külügyminisztériumnak mindenesetre még igazolnia kell, hogy Anthony válása legális.