Catherine Zeta-Jones először került fel a tekintélyes Forbes magazin százas listájára. Igaz, még csak az 56. helyet tudta megszerezni, mert tavaly 18 millió dollárt keresett. A lista a leggazdagabb amerikai hírességeket állítja rangsorba vagyonuk és népszerűségük szerint - adja hírül az UIP Duna-film.

Az idei év nagy vesztesei Jennifer Lopez és Ben Affleck, akik legutóbb az ötödik, illetve a hetedik helyen végeztek, de most be sem kerültek az első száz közé, amiben nagy szerepe volt kapcsolatuk felbontásának és a Gengszterszerelem című filmnek, amely óriási bukás volt. Angeline Jolie viszont majdnem bejutott az első tízbe, mert 27 millió dollárt keresett a múlt évben. Jim Carrey öt helyet ugrott előre tavalyhoz képest, miközben a legjobban fizetett férfiszínészek közé tartozik Hollywoodban.

Zeta-Jones-nak az idei év is gyümölcsözőnek ígérkezik, mert olyan sikervárományos filmjeit mutatják be idén, mint a Steven Spielberg által rendezett Terminál című romantikus vígjáték, amelyben egy másik nagyágyúval, Tom Hanks-szel játszik együtt.