Bruce Willis pár hete szakított barátnőjével, Brooke Burns-szel, ami mindenkit meglepett, hiszen Willis már meg is kérte a 23 éves barátnője kezét. A szakítás okaként Willis azt nevezte meg, hogy nem tudnak elég időt együtt lenni, ugyanis mindeketten sokat dolgoznak, egymástól igen távol forgatnak, és egy távkapcsolatnak semmi értelme nem lenne.

A The Star magazin értesülése szerint azonban a szakítás hátterében nem ez áll, hanem az, hogy Burns gyereket szeretett volna Willistől. Az ex-Baywatch színésznőnek már van az előző házasságából egy négy éves kislánya, Madison.

Burns állítólag sosem rejtette véka alá, hogy minél hamarabb szeretne férjhez menni, lehetőleg valami ismert emberhez, és szeretne több gyereket. Áprilisban egy filmbemutatón már úgy nyilatkozott, hogy nincs kizárva, hogy Willis-szel gyerekük lesz. A színésznek azonban már van három lánya Demi Moore-tól, és bár rendkívül szereti őket, nem akar több gyereket, és esze ágában sincs újra apának lenni. Így nem maradt már hátra, mint a szakítás.