Britney Spears, amerikai énekesnő állítólag félelemben tengeti napjait, miután nemrégiben halálos fenyegetést kapott. A névtelen fenyegető érdekes módon nem egy fanatikus Brtiney-gyűlölő, hanem az énekesnő egyik legnagyobb rajongója, amit az is bizonyít, hogy testét teletetováltatta az énekesnő nevével - rajongását ennek ellenére egy sor fenyegtő levéllel fejezte ki.

Néhány levelet az énekesnő kiadójához, a Jive Records-hoz is eljutatott, és azzal fenyegetőzött, hogy leszúrja az énekesnőt. Ismerősök szerint Britney megrémült a sok levéltől, és meglehetősen óvatosan járkál mostanában, csakúgy mint vőlegénye, Kevin Federline, aki annyira megijedt, hogy még testőröket is bérelt.

Britney-nek meglehetősen rosszkor jött az ijedtség, hiszen lenne mit kipihennie. Júniusban ugyanis komoly térdsérülést szenvedett, ráadásul az Onyx Hotel című turnéját is komolyan bírálták a kritikusok. Magánéletét is rosszindulatú pletykák övezik, hiszen sokan azzal vádolják, elrabolta Federline-t családjától. A pár Hawaii-n szeretett volna egy kicsit pihenni, ám nyugalmukat megzavarták a fenyegető levelek. Britneyt már máskor is érte fenyegetés, tavaly egy japán nő üldözte leveleivel.