Winona Ryder igencsak sokkolta minap egy Los Angeles-i étterem közönségét, a színésznő ugyanis heves és hangos vitát folytatott valakivel mobiltelefonon, majd könnyek között kirohant az étteremből.

A 32 éves Ryder eleinte teljes nyugalomban vacsorázott néhány barátjával, majd egyszer csak nagyon izgatott lett, és mindenképpen kölcsön akart kérni egy mobiltelefont, írta a Daliy Mirror című brit lap. A színésznő barátnője eleinte vonakodott átadni telefonját az egyre idegesebb Ryder-nek, de aztán mégis átnyújtotta. A színésznő azonnal befutott a telefonnal a női vécébe, és előbb vitatkozni, majd ordítani kezdett a vonal túlsó végén lévő titokzatos személlyel.

"Dehát megígérted Ricky!" - mondta Ryder az egyik fültanú szerint. Egy idő után barátnői utánamentek a vécébe, megnézni mit csinál, de a zaklatott színésznő nem ment vissza az asztalhoz, hanem a padlón guggolt, és nagyon idegesnek tűnt. Barátnőire is rákiabált, hogy hagyják békén, majd bezárkózótt az egyik vécéfülkébe. Kis idő múlva sírva rohant el az étteremből.