Ethan Hawke nyilvánosan is szeretné perezentálni, hogy túltette magát feleségével, Uma Thurmannal való szakításán, ezért egyre többször mutatkozik különböző nők társaságában.

Legutóbb egy forgatókönyv miatt utazott Los Angelesbe a színész, a szakmai dolgokat azonban gyorsan hátrahagyta, és inkább mulatni indult. Először régi barátjával, Josh Charles-szal találkozott, akivel még a Holt költők társaságában játszottak együtt. A két színész a Sunset Marquis Hotelbe ment, ahol belevetették magukat az éjszakába, majd hamarosan két barna hölgy csatlakozott hozzájuk. Mikor a bár bezárt a vidám társaság elvonult Hawke egyszobás nyaralójába, és buli még jócskán folytatódott, hiszen a két hölgyet hajnali öt óra körül látták legközelebb, amikor elhagyták a színész házát, aki nem sokkal azután visszarepült New Yorkba.

Ethan Hawke és Uma Thurman házassága tavaly szeptemberben ért véget, és míg a színésznő hamar magára talált az elválás után, Hawke többször nyilatkozta, hogy nagyon hiányzik neki felesége, és hogy a vádakkal ellentétben egyáltalán nem csalta meg.