Lionel Ritchie, a neves, színes bőrű énekes, aki ellen tavaly nyújtotta be felesége a válókeresetet, Elizabeth Taylorhoz fordult tanácsért, mivel a díva igazi szakértőnek számít.

Derült égből villámcsapásként érte a hír Lionel Ritchie-t, hogy felesége és két gyermekének édesanyja, Diane Alexander válókeresetet nyújtott be ellene tavaly októberben. Az énekes mindmáig nem érti a dolgot. Az még keserűbb pirula, hogy jövendőbeli exneje havi 247 ezer eurós (61,5 millió forintos) tartásdíjat követel Ritchie-től, hogy fönntarthassa korábbi életszínvonalát.

Az énekes tehát elkullogott Elizabeth Taylorhoz, hogy tanácsot kérjen tőle. A valaha a világ legszebb asszonyának kikiáltott Liz összesen nyolcszor állt az anyakönyvvezető elé (igaz, háromszor ugyanazzal a férfival, Richard Burtonnel), és jó néhányszor el is vált. Taylor elárulta Ritchie-nek, hogy a legnehezebb az első válás volt, utána rutinná vált az egész. Az énekes azonban nem hisz a dívának: "Nem akarok kiégetté válni. Kétségbe ejt, ami a házasságommal és a családommal történt" - mondta.