A Los Angeleshez közeli Malibuban vásárolt házat Britney Spears, akiről nemrégiben terjedt el, hogy férjhez ment egyik háttértáncosához, Kevin Federline-hoz. A Los Angeles Times jelentése szerint az 1980-as években épült, mintegy 900 négyzetméteres, 1700 négyszögöles telken elterülő ház nyolc hálószobával és nyolc fürdőszobával dicsekedhet. A házhoz - melynek ára alig érte el a 6,9 millió dollárt - úszómedence, külön fürdő, teniszpálya, edzőterem és szabadtéri konyha is tartozik.

Britney Spears állítólag szeptember 18-án ment férjhez a 26 éves táncoshoz. Másnap azonban a pletykalapok felröppentették a hírt, miszerint a pár még nem rendelkezik házassági engedéllyel, amit a jogszabályok értelmében legkésőbb az esküvőt követő 90 napon belül be kell nyújtaniuk a hatóságoknak, különben a frigy érvényét veszíti. A 22 éves énekesnő elismerte, hogy házassági kötelékük még nem teljesen hivatalos, de ígéretet tett arra, hogy a hiányt hamarosan pótolják.

"Tudom, hogy még nem vagyunk teljesen törvényes házasok, de a jövő héten be tudjuk mutatni a házassági engedélyt. A fontos az, hogy szellemi értelemben már most is férj és feleség vagyunk" - tette hozzá a People című magazinnak nyilatkozva Britney Spears.