Avril Lavigne amellett, hogy időnként beszól Britney Spearsnek, Courtney Love-val bulizik, vagy részegen flörtöl pasija riválisával, néha hangot ad a zeneiparról alkotott véleményének is. A kanadai énekesnő, akit első lemezének megjelenése után sokan azzal vádoltak, hogy az albumon más énekelt helyette, egy interjúban elmondta, felháborítónak tartja, hogy egyre több tehetségtelen ember próbálkozik énekesi karriert befutni.

"A szórakoztatóipar érthetetlen metamorfózison megy át. Az embernek az a benyomása, hogy ma már bárkiből lehet sztár. Ez nagyon buta és szomorú dolog. Különösen akkor, ha gazdag emberek kezdenek el énekelni csak azért, hogy jól szórakozzanak. Nem mondok neveket, de nézzenek körül, hogy milyen sokan vannak olyanok, akik úgy másznak a színpadra, hogy még énekelni sem tudnak. Sőt egyeseknek más emberek éneklik fel a dalokat az albumaikra. Szerintem ez nem helyes" - kesergett az énekesnő.

A rossz nyelvek szerint Lavigne többek között Paris Hiltonra célzott, akiről köztudott, hogy énekléssel is próbálkozik, írja a KiisFM.