Catherine Zeta-Jones
Pert indított egy nevadai topless kabaréklub ellen a világhírű színésznő, Catherine Zeta-Jones, arra hivatkozva, hogy a klub engedély nélkül használta fel a fotóját, hirdetési céllal, félmeztelen hölgyek fényképei mellett jelentetve meg azt. Keresetében Zeta-Jones kifejtette: a nevadai Renóban működő Spice House, amely egyébként honlapjának több oldalán is felhasználta fotóit, eljárásával azt sugallja, hogy ő támogatja a szexuálisan félreérthetetlen gondolatokat sugalló internetes tartalmakat. A színésznő hangsúlyozta, hogy soha nem engedélyezte a klub illetékeseinek fotók felhasználását. A Spice House által alkalmazott módszerek, ha büntetlenül maradnak, hasonló jogtalanságokra sarkallhatnak másokat is - tette hozzá.

Catherine Zeta-Jones az erkölcsi jellegű károkozás mértékének meghatározását követeli a bíróságtól, valamint azt, hogy a klubnak azonnal tiltsák meg fotóinak használatát.

A hollywoodi filmcsillag középpontjában áll egy másik bírósági eljárásnak is, amelynek vádlottja egy pszichésen zavart, ám a bíróság, illetve pszichológusok által beszámíthatónak minősített 33 éves nő, Dawnette Knight, aki több tucat, halálos fenyegetést tartalmazó levelet küldött Zeta-Jones címére. A nő június óta őrizetben van, tárgyalását novemberre tűzték ki.