Aggódva várja Susan Sarandon, mit fog szólni 12 éves lánya és 15 éves fia új filmjéhez, az Alfie-hoz. Az 58 éves színésznő ugyanis vagány üzletasszonyt alakít a filmben, aki civilben férfiéhes nőstény: mindent és mindenkit megszerez magának - akár az ágyban is.

"Remek szerep, de Liz, akit játszom, semmiben nem hasonlít rám" - magyarázza a színésznő. "Én nem viselkedem ilyen erőszakosan, és jóval szemérmesebb vagyok otthon. Ezért nem tudom, a gyerekeim hogyan fogadják majd a filmet, különös tekintettel bizonyos hálószobai jelenetekre."

Sarandon egyébként remek formában van, 15 évet nyugodtan letagadhatna a korából. Ezért nem is gondolt még arra, hogy plasztikai műtéthez folyamodjon, ugyanakkor nem zárja ki, hogy később igénybe veszi egy szépségszabász szolgáltatásait. "Nem ítélem el elvből azt, aki plasztikáztatja magát. Ha valaki ettől magabiztosabb és elégedettebb lesz, ám tegye. Azt viszont rémisztőnek tartom, amikor úgy átszabnak valakit, hogy inkább hasonlít egy földönkívülire vagy nőimitátorra, mint valódi nőre. Efféle drasztikus átalakulásokra én soha nem szánnám el magam."