Ozzy Osbourne hatalmas, Buckingamshireben található házából pár napja több, mint félmilliárd forint értékű ékszert raboltak el. Mint arról a Velvet is beszámolt az egyik betörőt Ozzy elcsípte, de végül mégis kiszabadult a karmai közül, és leugrott az emeleti fürdőszoba ablakból.

A Black Sabbath egykori frontember azonban bevallotta, a betörő nem elmenekült, hanem ő engedte el, attól félt ugyanis, hogy meg találja ölni a betörőt. Amikor az 55 éves rocker nyakon ragadta a betörőt, az volt az első gondolata, hogy kilöki az ablakon, aztán úgy tesz, mintha baleset történt volna. Osbourne elmondása alapján a tolvaj reszketett, amikor félig kilógva az ablakon rájött, hogy meghalhat. Ugyanakkor a zenész is félt, mert nem tudta, van-e a betörőnél fegyver.

Végül azonban Osbourne nem tudta legyőzni ellkiismeretét, és elengedte a tolvaj nyakát, aki egy szempillantás alatt kiugrott az ablakon és elmenekült. "Nem tudtam megölni, nem tudtam volna elszámolni a lelkiismeretemmel. Pedig az elrabolt ékszerek nagyon sokat jelentettek nekünk, mindegyik darabhoz érzelmileg is kötődtünk, és a betörők puszta tárgyakként kezelték ezeket." - mondta a szebb napokat látott Osbourne keserűen.