Amióta Nicole Kidman együtt jár Stephen Bing milliárdossal, folynak a találgatások, vajon mi lehetett az a szikra, ami lángra lobbantotta az érzékeny színésznőt a kőkemény üzletember iránt. Bing ugyanis első látásra nem az a típus, aki sokat bíbelődne az érzelmi kapcsolat kiépítésével. Többen arra a következtetésre jutottak, hogy esetleg a politika volt a közös nevező, hiszen mindketten elkötelezett demokraták, és Bing összesen 14 millió dollárt szedett össze John Kerry demokrata elnökjelölt kampányára.

Az sem mellékes, hogy Bing, akinek családi vagyonát ingatlanmágnás nagyapja alapozta meg, jelenleg egyre sikeresebb filmproducer, és súlyos milliárdjaival a háta mögött akár Hollywood egyik meghatározó személyiségévé is kinőheti magát. Barátai szerint Nicole-nak éppen ilyen erős emberre van szüksége, mert a színésznő hiába mutatja magát keménynek, belül nagyon is sebezhető.

Nicole Kidman legközelebb egy politikai thriller, a The Interpreter sztárja lesz. Az ENSZ egyik tolmácsát alakítja, aki összeesküvés nyomára bukkan, de csak egy marcona FBI-ügynök (Sean Penn) hisz neki.