Mary Kate és Ashley Olsen úgy döntöttek, különköltöznek - mondták el a lányok barátai az America's Star magazinnak. A 18 éves ikrek közül Mary-Kate költözik ki New York-i közös luxusapartmanjukból és keres magának külön lakást.

Egy ismerősük szerint "a lányok mindketten külön egyéniségek, és most már szeretnék a saját életüket élni, megtalálni önmagukat. Nem akarják, hogy mindig egyben emlegessék őket."

Michael Pagnotta, a lányok ügynöke nem akarta kommentálni a lányok állítólagos költözködését, és leszögezte, hogy nincs semmi probléma a testvérek közt. "Sok dolgot együtt csinálnak, más dolgokat külön. Jóban vannak, és ez az egész feltételezés teljesen nonszensz" - mondta el a sajtós.

Egy barátnője szerint Mary-Kate azért költözik ki a TriBeCa-ban lévő lakásból, mert olyan lakást keres, ahol a fényviszonyok jobban megfelelnek hobbijának, a festésnek. A szétköltözés emellett nem végleges: még idén befejeződik a lányok közös, 7 és fél millió dolláros lakásának építése a West Village városrészben, a Morton Square-en.