Tony Garza, az Egyesült Államok mexikói nagykövete feleségül vette Maria Asuncion Aramburuzabala mexikói milliárdos "sörkirálynőt": a 44 éves diplomata és 42 éves szerelme szombaton mondta ki a boldogító igent az anyakönyvvezető előtt - jelentette vasárnap a Reforma című mexikói lap.

Az exkluzív golfklubban tartott esküvői fogadás hatezer vendégének sorában ott volt Laura Bush, az Egyesült Államok elnökének felesége, Rick Perry texasi kormányzó és a Latin-Amerika leggazdagabb embereként nyilvántartott Carlos Slim is. Maria Asuncion, egy baszk bevándorló lánya a Modelo mexikói ital-konszern helyettes vezérigazgatója Latin-Amerika egyik leggazdagabb asszonya, vagyonát a Forbes amerikai magazin 1,8 milliárd dollárra becsüli.

Az El Universal című lap értesülése szerint az esküvő szigorú biztonsági intézkedések közepette, a nyilvánosság teljes kizárásával ment végbe. Az ünnepeltek által alkalmazott biztonsági emberek mellett az amerikai FBI ügynökei is megakadályozták az újságírókat abban, hogy bejussanak a golfklubba. Az ünnepséget megelőzően Laura Bush - húsz amerikai titkos ügynök kíséretében - bevásárolt a közeli Valle del Bravo helységben.