Brad Pitt és Laurence Fishburne egy-egy, és Ben Affleck két motorkerékpárjára lehet licitálni a Charity Folks jótékonysági árverési honlapon. Mind a négy gép különleges a maga nemében, van köztük megrendelésre készült, Easy Rider típusú, és különlegesen könnyű egyaránt, az érdeklődés elég nagy s mindegyik ára máris tízezer dollár fölött jár, noha az árverés péntekig tart.

A King-emlékhely felépítését Morgan Freeman kezdeményezte, aki az AP amerikai hírügynökségnek elmondta: Amerika a béke és a polgárjogok bajnokaként emlékezik az 1968-ban meggyilkolt színes bőrű polgárjogi harcosra, s tartozik neki valami monumentálissal, ami emlékeztet rá és munkásságára.

A King-emlékmű javára ezúttal hollywoodi sztárok összesen 16 tárgyat árvereztetnek el: köztük egy pár Jennifer Lopez által tervezett, zöld színű, gyönyörű női cipőt, persze a művésznő autogramjával. Tom Hanks több filmjének könyv- és DVD-változatát látta el kézjegyével és bocsátja árverésre, Penelope Cruz és Usher egy egy aláírt farmert ajánlott fel, maga Morgan Freeman saját ePodját kínálja, rajta többek között egy King-beszéddel, és a színész produkciós cége még több műszaki cikket, köztük egy Vaio laptopot ajánlott fel.

A King emlékmű alapkövének letételt még az idei évre, átadását 2008-ra tervezik.