Minden, amit a táplálkozásról és a diétákról tudni kell - így lehetne összefoglalni annak a könyvnek a lényegét, amelynek szerdán volt a sajtóbemutatója a Fortuna szállodahajón.

A Bye, bye háj című kötetet Kállai Ildikó, Kőbán Rita és Pesuth Rita jegyzi, akik személyesen bizonyították be, mennyire hatékonyak az általuk népszerűsített diétás ételek.

Kőbán Rita kétszeres olimpiai és kilencszeres világbajnok kajakozó már 15 éve vegetáriánus. Enni, és ... ennyi? címet viseli az általa írt fejezet, amelyben leírja, sportoló korában milyen küzdelmet folytatott a kilókkal és mesél mostani munkájáról, amelynek keretében az egészséges táplálkozással foglalkozik, mint egy ételkészítő és házhoz szállító cég egyik arca.

Kállai Ildikó Miss Fitnesz világ- és kétszeres Európa-bajnok a gyógyító táplálkozásról ír. Hasonló tapasztalatait és életének történetét osztja meg az olvasókkal Pesuth Rita hatszoros kickbox világbajnok, Pofonoktól az aktképekig címmel.

A könyvből megtudhatja az olvasó, milyen ételeket lenne jobb kerülni élete folyamán, melyekből lehet bátran fogyasztani, hogyan lehet megszabadulni a méregtől és a zsíroktól, és milyen módszerrel lehet megtartani a testsúlyt egy életen át.