Mivel tölti egy királyi herceg a munkanapját? A válaszokat Károly wales-i herceg honlapján (www.princeofwales.gov.uk) olvashatják a látogatók.

A brit trónörökös ingujjban, nyakkendő nélkül látható rajta, amint papírokat ír alá Clarence House-beli rezidenciáján, telefonon tárgyal egy programról, amit "érdemes megcsinálni". Megjelennek rajta szerettei, fiai, felesége - írta az El País című spanyol napilap.

Károly felhasználja az internetet imázsa fésülgetésére, és az akció folytatódik. A honlapra felkerülnek hagyományos szekciók a négy főszereplő életrajzával, a családapa szónoklataival, utazásaival, többek között a nigériaival és a Sierra Leoné-ival, ahol "a regionális stabilitás, a nemzeti megbékélés, a fenntartható fejlődés és az oktatás ügyének előmozdítása végett" jelenik meg.

A honlapon közzéteszik a cornwall-i hercegség éves bevételeire és a kifizetett adókra vonatkozó adatokat (14,7 millió font, ami 5,5 milliárd forintnak felel meg, és 3,9 millió font).

A herceg a kisgyerekekről sem feledkezett meg. A honlapon megtekinthetők a kis alattvalók által beküldött rajzok és az ügyesebbek kirakós játékon felépíthetik vidéki házát, a Highgrove-t, valamint címerét.