Oroszlán Szonja kézlenyomata és aláírása is felkerült a Csillagok Falára: a színésznő pénteken az Erzsébet körút egyik éttermében tenyerelt a gipszbe.

Oroszlán Szonja kézlenyomata a 67. a Csillagok Falán, melyet a Hamingway Alapítvány hozott létre a 90-es évek elején. A hírességek kézlenyomatai és aláírásai az Uránia Nemzeti Filmszínházban láthatók.

"Ez a 13. díj, amit kaptam, és nagy jelentőséget tulajdonítok neki. Mindig jóleső érzés díjat kapni, ez pedig külön megtiszteltetés számomra, hiszen azok között szerepelhetek, akire felnézek és akiket tisztelek." - mondta a művésznő az MTI-nek.

Oroszlán Szonja a kézlenyomat mellett átvehette az alapítványtól a Magyar Csillagok Fala emlékplakettet, és az Oscarra emlékeztető szobrocskát. Az azon lévő csillag olyan, amilyennel Hollywoodban örökítik meg a sztárok nevét a Walk of Fame-nek nevezett járdaszakaszon. A szobrot és a plakettet is Amerikából hozatják, ugyanaz a cég csinálja, amelyik az Oscar szobrokat. Mindkettőn rajta van a díjazott neve, az év és a hónap.