Az örökösnő legújabb házikedvence egy törpenövésű macska. Természetesen ezt is öltözködési kiegészítőként viseli, mint csivaváját, Tinkerbellt. Hilton nagyon örül szürke kiscicájának, az állatvédők azonban már nem annyira, mert a minimacska a törpesége folytán komoly egészségügyi problémákkal küzd.

A kis állat elkorcsult lábaival például nem tud megfelelően ugrani, mint a normális macskák, és még ha ezzel is próbálkozna, földet éréskor eltörné a csípőcsontját, mivel a rövid lábak a rázkódást sem képesek levezetni. A törpemacskának emellett a belső szervei sem működnek rendesen.

Janet Charlton hollywoodi pletykagyáros szerint "Paris roppant elégedett a minimacskájával, akit törpévé zsugorítottak a tenyésztői. Törpe vagy torz állatokat tenyészteni pedig nem etikus, mert csak problémáik lesznek: kedvesek bár, de nem egészségesek, és nem tudnak teljes életet élni. De amíg gazdag emberek, mint Paris, megveszik ezeket az állatokat, gátlástalan tenyésztők továbbra is előállítják őket. Paris fogadhatott volna örökbe inkább állatotthonból".

Az új cica mellett Parisnak van már két csivavája, egy kecskéje, egy vadászmenyétje és egy kinkajou fajtájú, mézmedvének is nevezett erszényes állatkája.