horoszkóp

Szexvideó: tetoválások azonosítják Keletit?

2008.09.17. 14:25
Kapcsolódó cikkek (1)
A videón szereplő hölgynek a bokáján és a vállán is a Keleti Györgyiéhez hasonló tetoválás látható. A videó közzététele után lekerültek az olasz oldalakon eddig megtalálható szexhirdetések is.

A hét elején robbant a bomba: Keleti Györgyi, a volt hadügyminiszter lánya, aki modellként dolgozik, Olaszországban száz euróért bárkivel szexel. Egy videófelvétel tanúskodik arról az aktusról, amit a filmen szereplő hölgy egyik kuncsaftja készített és juttatott el a Blikk szerkesztőségébe. A neve elhallgatását kérő személy még az internetes hirdetést is megmutatta a szerkesztőségnek, ahol a hölgyről képek és olyan információk találhatók, hogy szilikon van a mellében. Keleti visszautasította a lap állításait, szerinte a felvételt manipulálták.

Kedd délután a Blikk közzétette az említett videót és állítja, hogy Keleti Györgyi látható a felvételen. Szerdán a lap azt közölte, hogy Keleti Györgyi több tízmilliós perrel fenyegette meg az említett újságot, amiért az felhasználta és közzétette az általa nem engedélyezett videót. A Blikk szerint ezzel elismerte a felvétel hitelességét.

Klikk!

A videón látható hölgynek állítólag pont ott vannak tetoválásai, ahol Keleti Györgyinek is, ami akár bizonyítékként is szolgálhat. – állítja a Blikk. Keleti Györgyi bokáján található egy színes tetoválás, a felvételen szereplő egyénnek pedig ugyan azon a bokáján szintén egy hasonló tetoválás.

A modell a hírekkel ellentétben mégsem vetette le a válláról pillangó tetoválását, a felvételen szerepelő lánynak pedig szintén a vállán látható egy pillangó tetoválás. Az olasz oldalon, ahol rátaláltak az állítólagos Keletiszexhirdetésre, az utolsó képen már nem látható a tetoválás.

A Blikk azt állítja, hogy miután kedden reggel robbant a botrány, aznap este már levették az olasz internetes oldalakról a hirdetéseket. Tehát feltételezik, hogy nem a képekkel való visszaélésről van szó, hiszen az oldalak elérhetőségét nem tették közzé a cikkben.

Az oldalon lehet pontozni a lányokat 1-től 10-ig, a Keletinek tulajdonított képek mellett a 9-es pontszám szerepelt, ami nagyon jó minősítésnek számít - az oldalon kommentelők pedig dicsérték a modellt, hogy állítólag gyönyörűek a mellei, feltöltött szájával pedig csodákat képes művelni.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.