Szexvideó: tetoválások azonosítják Keletit?

2008. szeptember 17., szerda 14:25
A videón szereplő hölgynek a bokáján és a vállán is a Keleti Györgyiéhez hasonló tetoválás látható. A videó közzététele után lekerültek az olasz oldalakon eddig megtalálható szexhirdetések is.

A hét elején robbant a bomba: Keleti Györgyi, a volt hadügyminiszter lánya, aki modellként dolgozik, Olaszországban száz euróért bárkivel szexel. Egy videófelvétel tanúskodik arról az aktusról, amit a filmen szereplő hölgy egyik kuncsaftja készített és juttatott el a Blikk szerkesztőségébe. A neve elhallgatását kérő személy még az internetes hirdetést is megmutatta a szerkesztőségnek, ahol a hölgyről képek és olyan információk találhatók, hogy szilikon van a mellében. Keleti visszautasította a lap állításait, szerinte a felvételt manipulálták.

Kedd délután a Blikk közzétette az említett videót és állítja, hogy Keleti Györgyi látható a felvételen. Szerdán a lap azt közölte, hogy Keleti Györgyi több tízmilliós perrel fenyegette meg az említett újságot, amiért az felhasználta és közzétette az általa nem engedélyezett videót. A Blikk szerint ezzel elismerte a felvétel hitelességét.

Klikk!

A videón látható hölgynek állítólag pont ott vannak tetoválásai, ahol Keleti Györgyinek is, ami akár bizonyítékként is szolgálhat. – állítja a Blikk. Keleti Györgyi bokáján található egy színes tetoválás, a felvételen szereplő egyénnek pedig ugyan azon a bokáján szintén egy hasonló tetoválás.

A modell a hírekkel ellentétben mégsem vetette le a válláról pillangó tetoválását, a felvételen szerepelő lánynak pedig szintén a vállán látható egy pillangó tetoválás. Az olasz oldalon, ahol rátaláltak az állítólagos Keletiszexhirdetésre, az utolsó képen már nem látható a tetoválás.

A Blikk azt állítja, hogy miután kedden reggel robbant a botrány, aznap este már levették az olasz internetes oldalakról a hirdetéseket. Tehát feltételezik, hogy nem a képekkel való visszaélésről van szó, hiszen az oldalak elérhetőségét nem tették közzé a cikkben.

Az oldalon lehet pontozni a lányokat 1-től 10-ig, a Keletinek tulajdonított képek mellett a 9-es pontszám szerepelt, ami nagyon jó minősítésnek számít - az oldalon kommentelők pedig dicsérték a modellt, hogy állítólag gyönyörűek a mellei, feltöltött szájával pedig csodákat képes művelni.

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Utasbiztosítás online
    Utasbiztosítás online Utazása előtt ne feledkezzen el biztosításáról! Kösse meg online 5 perc alatt!
  • Bakonyi kiruccanás
    Bakonyi kiruccanás Fedezze fel ezt a csodás vidéket! Szállások már 3000 Ft / fő / éjtől.
  • Japán
    Japán Körutak, programok, szilveszter. 127200 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés