horoszkóp

Szalontai Szilvia utoljára vetkőzött

dns
2004.10.01. 09:44
Kapcsolódó cikkek (1)
A Playboy évek óta próbálta meggyőzni a Syl néven feltűnt énekesnő-modellt, hogy álljon az optika elé, de Szalontai Szilvia nem akart vetkőzni. Végül mégis beadta a derekát, de azt is leszögezte: soha többé nem teszi.
Ötször visszautasította

Kattintson a nagyításhoz!
Kattintson a nagyításhoz!
"Az elmúlt években legalább ötször megkeresett már a Playboy, de mindig visszautasítottam az ajánlatukat. Végül most kötélnek álltam" - mondta az egykori modell, Szalontai Szilvia, akinek aktsorozata a lap legújabb számában látható.

A Syl néven is ismert énekesnő elmondta, hogy két okból vállalta végül mégis a fotózást. Egyrészt azért, mert a magazin új főszerkesztője, Radnai Péter kereste meg, akivel korábban együtt dolgozott az RTL Klubban; másrészt pedig azért, mert a volt kolléga lehetővé tette, hogy Szilvi az állandó stábjával fotózzon.

Saját stáb és fólia

"Nem vállaltam volna el a munkát, ha más készítette volna a hajam, a sminkem, vagy a fotókat, mint akiket megszoktam, és tisztelek. Makacs vagyok. Ezúttal azért is volt nagy szükségem rájuk, mert bizalmas légkörben könnyebben feloldódom" - mondta az egykori tévés műsorvezető. Hozzátette: a fotózás helyszínéül szolgáló étterem ablakait lefóliáztatta, hogy a járókelők ne kíváncsiskodjanak. Ezen kívül meghatározta, kik vehetnek egyáltalán részt a fotózáson.

"Ezután már csak el kellett engednem magam. Magammal vittem a kedvenc előadóim, Beyonce, Justin Timberlake, és Usher lemezeit. A zenéjük segített ellazulni. Fárasztó két napra emlékszem. Reggel négykor keltem, ötkor már a sminkben ültem. Délután egyig fotózhattunk, utána nyitott az étterem"- mondta lapunknak Syl.

Szalontai Szilvia elmondta, a helyszín és a fotózás témájának kiválasztásában is ő döntött végül. Eleinte több jelenetben is gondolkozott. Ezek közt visszatérő motívum volt a luxuskörnyezet, amely mellett le is tette a garast. A színek közt a pirosat és az aranyat említette, amelynek hatására cikkírónknak azonnal a Moulin Rouge ugrott be - a jellegzetes színpárosításon kívül talán azért is, mert Szalontai a mulató kreatív igazgatójaként dolgozik.

Barokk bujaság

Kattintson a nagyításhoz!
Kattintson a nagyításhoz!
"Igaz ugyan, hogy jelenleg a Moulin Rouge kreatív igazgatójaként dolgozom, de a képek, amelyek bevillantak az aktfotózáshoz, nem innen származnak. Egy sorozatban szívesen megidézném a fülledten érzéki barokk kort. Gyönyörűek voltak a nők akkoriban. Szoros fűzőjükből kibuggyantak a telt idomaik" - mondta Szalontai Szilvia, de újságírónk Peter Paul Rubens munkásságára hivatkozva kételkedett abban, hogy az akkori idol manapság is megállná a helyét. A kreatív igazgató azonban szintén nem pontosan erre gondolt: "Állítom, nőnek még nem állt jól a rizsporos paróka, és már nem az a fajta nő az ideál, aki akkor volt. A barokk erotikát én a modern kor ízlésével, és a XXI. század nőtípusával hoznám össze, ha újra a gép elé állnék. Azt azonban elmondhatom, többé nem vállalok aktot. Kihívás volt, büszke vagyok rá, hogy vállaltam. De többre nincs szükségem."

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, stresszűző programok és szórakozás. Töltődjön és szépüljön itthon!