horoszkóp

Andy Vajna fia öngyilkos lett

2007.03.07. 09:08
Öngyilkos lett múlt pénteken Andy Vajna skizofrén fia, Justin. Nem tudni, a 26 éves fiú miért vetett véget az életének, a gyászhírrel amiatt foglalkoznak a lapok, mert Dobó Kata törött bordával a temetésre utazott.

Andy Vajna 26 éves fia öngyilkos lett, írja a Blikk. A filmproducer magyarországi képviselője, az InterCom megerősítette a hírt a megszokott formulával élve: Justin Vajna tragikus hirtelenséggel hunyt el múlt pénteken. Édesapja azonban nem szeretett volna a fia haláláról beszélni.

Skizofréniával diagnosztizálták

A fiúról az interneten kerestünk információt, akiről mindössze egy 2005-ös rendőrségi közleményt találtunk a Los Angeles-i rendőrség honlapján. Eszerint a csellengő Justin Vajnát megtalálták. A közlemény szerint a "ázsiai-fehér", alacsony termetű fiút korábban skizofréniával diagnosztizálták, és részt vett orvosi kezelésen is. Andy Vajna egy hongkongi nőt vett feleségül, és közös fiúk, Justin 1981-ben született. A házasság már jó ideje véget ért, Andy Vajna azóta nem nősült meg. A producer szoros kapcsolatot ápolt a fiával, mint azt a lap írta, évente egyszer közösen utaztak síelni Aspenbe, és ezt a programot semmi pénzért nem hagyták volna ki.

Az öngyilkosság híre amiatt jelent meg a magyar lapokban, mert a Blikk úgy tudja, hogy Dobó Kata a temetésre Los Angelesbe utazott. Lóránt Gergely, a TV2 marketingigazgatója elmondta, a színésznő azt ígérte a csatorna illetékeseinek, hogy a Sztárok a jégen következő fordulójában, a péntek esti pótpárbajon jelen lesz. Dobó Kata nem vett részt az előző fordulóban, mert törött bordája miatt nem javasolták, hogy korcsolyázzon.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!