Hugh Hefner halála óta egyre több egykori Playboy-nyuszi számol be arról, milyen is volt az élet a hírhedt villában. Ezúttal Holly Madison árulta el, hogy rengeteget ivott, ahhoz, hogy el tudja viselni a helyzetet.

Hugh Hefner 2017-es halála óta egyre több történet kerül napvilágra, amelyből kiderül, hogy mennyire nehéz volt az élet a hírhedt Playboy-villában.

Most Holly Madison számolt be arról, hogy túl sokat követelt tőlük a közeg, amiben éltek Hugh Hefner mellett. Kiemelte, hogy pont abban az időszakban nagy volt az öngyilkosságok száma és a legtöbb playmate a drogokhoz és az alkoholhoz menekült. A helyzet komolyságát jól mutatja a 2023-ban bemutatott Playboy Gyilkosságok című krimi sorozat, amelyben a legsúlyosabb ügyekről számolnak be.

Sandbox Miniapp

Holly Madison kiemelt egy gyilkossági ügyet abból az időből, amikor még a villában élt és amelyről azt pletykálták, hogy köze volt a Playboy-mágnáshoz. Hugh Hefner rájött, hogy az egyik playmate, Sandy Bentley el akart adni néhány értékes ékszert, amit egy másik férfitól kapott. Nem sokkal később azt a férfit holtan találták luxusautójában – írja a Bors a DailyStar cikke alapján.

Vannak ügyek, amikről sosem beszéltünk, elfedtük őket a show-val

– közölte Holly Madison, aki nagyon nehezen viselte a villában való életet, így nagyon sokat ivott.

„Régen nagyon sokat ittam. Hetente legalább kétszer volt egy ilyen este, amikor mind a szobájába kellett menjünk. Azért ittam annyit, hogy ne érezzem megalázónak ezeket a helyzeteket.

Ott vagy a sok nő között, rendkívül intim dolgokat csinálsz, ami után kibeszélnek téged, viccet csinálnak róla.

Úgyhogy, annyit ittam, hogy ezekből ne fogjak fel semmit. Rémálom volt” – fogalmazott az egykori playmate.

(Bors)

(Borítókép: Holly Madison. Fotó: GettyImages)