Egy fiatal menedzser hölgy nagyon is intim hangú elektronikus levele egy téves gombnyomás következtében beszédtéma lett Angliában. A tulajdonképpen a hölgy barátjának szánt üzenet tévedésből bejárta a világot és szerdán élvezettel olvashatták az emberek a Daily Mail és a Daily Mirror című bulvárlapokban.

A 25 éves londoni nő ausztráliai üzleti útjáról küldött e-mailt barátjának és abban azt tudakolta, hogy vajon a címzett is úgy élvezte-e a közös telefonszexet, mint ő. Sorait azzal a megjegyzéssel zárta, hogy még "csöpögő köszönő maileket" kell írnia egész sor ügyfélnek. Ezután tévedésből a "reply all" - azaz a "válasz mindenkinek" - gombot nyomta meg. Mivel pedig a barátjától legutóbb olyan elektronikus postát kapott, amelyet az illető rajta kívül még harminc ismerősének is elküldött, az ő gépeikre is megérkezett az intimnek szánt levél. A címzettek közül sokan annyira mulatságosnak találták, hogy nyomban tovább küldték.

Időközben a fiatal nő sok lelkes hangú levelet kapott, viszont elveszítheti az állását. "Az obszcén e-mailek küldözgetése ellenkezik szabályainkkal" - közölte a munkáltató szakmai tanácsadó cég. Barátja "kínosnak" nevezte a történteket.