Hua Mei, a négyéves pandalány San Diegobol érkezett Pekingbe, hogy négy kérője közül valamelyikkel a későbbi kispanda-áldás reményében boldog pásztorórát töltsön el. Mivel azonban fogságban született, nem tudja, hogyan is szokás ehhez hozzákezdeni.

A pekingi Wolong Óriáspanda Védelmi és Kutatóközpont munkatársai ezért olyan oktatófilmeket kezdtek vetíteni a naiv pandaszűznek, amelyen párzó pandapárok mutatják be, hogyan lesz a kismedve. A tudósok szerint fogságban született állatoknál gyakori probléma, hogy nem tudják mire vélni a párzás jelrendszereit, tapasztalatuk szerint azonban az oktatóvideók a legtöbb esetben valóban segítettek a kihalófélben lévő állatok szaporodásában.

A pandalány február elején érkezett Kínába, nemsokára letelik egyhónapos karanténja, mely után megismertetik négy kérőjével. "Nem tudjuk, hogy négyük közül melyiket választja majd a mi kis hercegnőnk, de reméljük, meg fogja találni köztük az Igazit!" - reménykedik Wei Rongping, a központ igazgatója. "Nagyon szeretnénk, ha március végére már teherbe is esne."