Három emeletnyi zuhanást élt túl apró karcolásokkal Floridában egy kétéves kislány, akit egy épp arra járó férfi kapott el, mielőtt földet ért volna.

A csöppség átesett, vagy átmászott egy floridai motel épületeit összekötő átjárón, de három emeletnyi magasságban megkapaszkodott a vasszerkezetben. A lent tartózkodók közül egy asszony rémülten sikoltott, a motel úszómedencéje mellett olvasgató, 43 éves Alan Burns azonban sikoltás helyett a kétségbeesetten kapaszkodó gyerek alá rohant, karjait kitárta, és elkapta őt, amikor a gyerek pici kezei elengedték a korlátot. Az esés erejétől mindketten a közeli bokrok közé zuhantak, de komolyabb baja egyiküknek sem esett, a kicsi egy púppal és néhány karcolással megúszta a balesetet.

A gyermek anyja csak néhány perc múlva tűnt fel, ám addigra gyermeke már biztonságban pihegett megmentője ölében. Az anyát gyermeke elhanyagolása és veszélyeztetése miatt a rendőrség őrizetbe vette, de 1000 dollár óvadék ellenében nem sokkal később szabadon bocsátották.