Lift helyett a biliárdasztalt, a mosdó helyett pedig a zongorát ajánlja alkalmi légyottok lebonyolítására a Szentpéterváron megjelentetett Irodai Káma Szutra című kiadvány, amelyet szerzője elfoglalt menedzserek kézikönyvéül szánja.

Az írónő, bizonyos Neonilla Szamuhina, anyaggyűjtés közben számtalan szentpétervári céget járt végig. A felmérés nyomán lehangoló kép rajzolódott ki, mivel az orosz menedzserek, akik alkalmi légyottjaikat általában a mosdóban vagy a pihenőszobában bonyolítják, vajmi kevés fantáziáról tettek tanúbizonyságot.

Triviális megoldásnak tartja a szerző, ha a hivatali szerelmesek ebédszünetben ugranak ki egy rövidke lazításra. Ami a lehetséges helyszíneket illeti, számításba lehetne venni a liftet vagy a hátsólépcsőt, s némi színt vihetne a partnerek életébe a biliárdasztalon vagy a zongora tetején való szerelmeskedés is. A tréfás hangnemben íródott könyv "komoly célokat" szolgál. Szerzője szándékai szerint a kiadvány egy kis változatosságot hozhat az orosz menedzserek stresszel teli életébe, akik idejük nagy részét a hivatalban töltik.

Az írónő szerint a könyv egyre népszerűbb a fiatal menedzserek körében, akik előszeretettel ajándékozzák meg vele barátaikat. A szerző pedig máris új művein gondolkodik. Tervei között szerepel az autós szex kézikönyvének megjelentetése, valamint a szláv szexuális szokásokat taglaló "monográfia" megírása is.