A New York-i Madison Square Gardenben októberben megrendezett macskakiállításon a legnagyobb érdeklődést két cirmos, Tabouli és Baba Ganoush váltotta ki. A két teljesen egyforma cica négy hónapos és egy Tahini nevű macska klónja.

A Genetic Savings and Clone társaság, amelynek székhelye Kaliforniában van, kétféle szolgáltatást kínál: macskaklónozást 50 ezer dollárért és kedvenc háziállatok génjeinek későbbi felhasználásra történő fagyasztását 295-1395 dollárért.

A társaság szóvivője a madridi El País című lapnak elismerte, hogy áraik elég magasak, de ígérte, hogy olcsóbbak lesznek, amint nagyobb hatékonysággal tudnak dolgozni. Ebben az évben összesen kilenc klónozást terveznek. Hármat, alkalmazottaik állatait igénybe véve, már elvégeztek, ötre van jelentkező. A hetedik lehetőség még nem kelt el.

Tabouli és Baba Ganoush júniusban születtek. Tahini, a donorjuk egyéves. Gazdája a laboratórium tanácsadójának a fia.

A társaság nem garantálja, hogy a klónoknak "ugyanolyan lesz a személyiségük", mint az eredeti cicáké, mert a memóriát nem lehet klónozni, de magatartásuk és temperamentumuk lehet azonos. Ha a klónozás során valami hiba csúszik be, a befizetett összeget visszaadják. Egyelőre csak macskákat klónoznak, de 2005-ben kísérletet tesznek kutyákkal is, amelyeknek a klónozása sokkal nehezebb.