Rosszalkodó kislányait akarta megbüntetni az a brit anyuka, aki hirtelen felindulásból bepakolta a mosógépbe a macskát. Az állat emgfulladt, ezért a bíró közlése szerint a mamát akár börtönbe is csukhatják.

A kelet-angliai Norwich városában lezajlott bírósági tárgyaláson a cica-(és gyermek)kínzó anyuka, a 34 éves Holly Thacker elismerte tettét. A kislányok, akik közül az egyik öt, a másik tízéves, tanúvallomásukban elmondták, hogy a dühös mama kényszerítette őket, nézzék végig a Fluffy nevű macska kegyetlen kivégzését. A cica tíz percig fuldoklott-keringett a beindított mosógép dobjában, amíg kimúlt.

Tacker asszony a tárgyaláson azt hangoztatta, hogy nem kegyetlenkedni akart, csak pedagógiai szándékok vezették. Rob Melloy, az RSPCA brit állatvédelmi szervezet tagja viszont a bíróságon kijelentette: Fluffy elpusztítása "a legborzalmasabb szándékos kegyetlenkedés volt", amellyel hét év óta, amióta ilyen esetekkel foglalkozik, egyáltalán találkozott. A bíróság október 18-án hirdet ítéletet.