A legjobb ruhák, hatalmas show és csajozás kifulladásig - ezt ígéri a hírességek csajozóversenyének április 14-i divatbemutató show-val egybekötött eredményhirdetése. Ezen a napon derül ki, vajon Majka, Noszály Sándor, Nacsa Olivér vagy Harsányi Levente nyeri azt a Porschét, amelyet az Axe ajánlott fel a győztesnek. A buli egyébként egy hónapokig tartó partysorozat kezdete lesz.

A flörtszámláló clickerek segítségével bonyolított csajozóverseny fődíját az Axe márka gyártója, aki felajánlotta, hogy a négy srác közül az, aki a legtöbb lánynál "bejön", egy teljes napra megkap tőlük egy álomszép luxus Porschét. "Legújabb illatunkat Ben Affleck népszerűsíti, aki szintén nagy Click rajongó, ezért úgy gondoltuk, teljesen logikus, ha a magyar hírességek csajozóversenyét még érdekesebbé tesszük - jelentette ki a cég egyik vezetője.

Az eredményt április 14-én, egy divatbemutatóval egybekötött fantasztikus showműsorban hirdetik ki, s egyelőre mind a négy érdekelt biztos abban, hogy ő lesz a befutó. Harsányi Levente például kijelentette: örül neki, hogy a többiek is elindultak és borzasztóan sajnálja, hogy valamennyien mögötte fognak végezni. "Sajnos az élet már csak ilyen igazságos" - mondta a rádiós műsorvezető, hozzátéve: ha valamiféle galád ármány miatt mégsem az ő csajszámlálója mutatná a legtöbbet, azonnal követelni fogja az újraszámlálást.

Majka persze egészen másképp látja az esélyeket: "Én vagyok az abszolút favorit, ezt a vak is láthatja. Többet járok csajok közé, mint a többiek együttvéve, ezért csak azt üzenem az Axe-nak: tankolják csurig a Porschét, mert egész nap hajtani fogom_" Hasonló szellemben nyilatkozik mostanság Noszály Sándor, illetve Nacsa Olivér is a saját esélyeiről.

A nagy eredményhirdetést Herczeg Zoltán divattervező legújabb ruhái vezetik majd fel - amelyek természetesen szintén a csajozás jegyében születtek. "Ezt a kollekciót Las Vegasban terveztem ahol óriási divat a clickeres csajozóverseny" - árulta el Herczeg, aki maga is kattintgat: "Ha a számlálóm többet mutat a többiekénél, valószínűleg bevillantom majd az Axe-nak_"

Erre egyébként Herczegnek lehet módja a későbbiekben is. A luxusautót felajánló cég ugyanis úgy döntött, hogy nem áll meg az április 14-i bulinál, hanem egy nyárig tartó, sohasem látott méretű Axe Click party sorozatot indít. Ezeken a bulikon szabályos csajozóversenyeket rendeznek, ahol bármelyik srác lemérheti majd, hogy mennyit ér a lányok szemében.