Josie Cunningham az egyik legellentmondásosabb közérdeklődést kiváltó brit celeb, úgyhogy annak ellenére is érdemes megismerkedni vele, hogy életének eddigi összproduktuma néhány (három) gyerek, illetve egyállamilag finanszírozott emlőnagyobbítás, és öt önköltséges. Már jön a hetedik!
Ma este felhúzom a táncolós cipőmet! Csakhogy… venni, vagy nem venni bugyit… ez, barátaim, a kérdés....

Eddigi 24 éve alatt Josie Cunningham lenyűgöző sebességgel celebesedett, és ha fenti twitteres bejegyzését olvassák, nyilván rájönnek, miért. A brit modell 2009-ben lett hazájában közismert, mivel az ottani közegészségügy finanszírozta a mellnagyobbítását (állítólag azért, mert mellszövet nélkül született, és aztán helyrerakták a fogait is). Ez akkor 4800 font volt, ami most épp 1,9 millió forintnak felel meg.

A holnap megjelenő Mirror on Sunday-ben megmutatom az első képeket a kislányomról, és őszintén vallok arról, kiről gondolom, hogy az apja lehet.

Cunningham következő botránya az volt, amikor 2014 elején el akarta vetetni harmadik gyerekét, hogy indulhasson a Big Brotherben. Persze végiggondolta a helyzetet: arra jutott, ha lány, megtartja, ha fiú, akkor nem. Csakhogy rosszul tudta a gyerek nemét, így hálistennek, mire kiderült, hogy valószínűleg fiút vár, már nem végezhették el rajta az abortuszt. „Aznap, amikor megtudtam, mi a baba neme, kénytelen voltam rágyújtani. Nem vagyok büszke rá, de nem tudtam visszafogni magamat. Az az este mindent megváltoztatott.” És bár wikipediája nincs, úgy számoljuk, hogy ha ezelőtt volt két gyereke, és néhány hete szülte a harmadikat, aki végülis lány lett, akkor valószínűleg három gyereke van. Eszerint a mailes cikk szerint is, amelyből kiderül, hogy Cunningham saját bevallása szerint végigdohányozta harmadik terhességét, a szülésre jegyeket árult (aztán visszavonta), és egy focista hasonmásától született gyereke.

Bár ne kérdezgetnének az emberek arról, hogy szoptatok-e, mint Kimberly Walsh. Hát nem! Szerintem nagyon alja dolog és majdnem vérfertőzés! Akik azt mondják, hogy természetes... hát talán az volt a tejpor előtt - ugyanúgy, ahogy természetes volt meztelenül járkálni a ruhák előtt.

És hogy mit tud még? Van egy Facebook-oldala, amelyen azért esdekel, hogy fedezzék már fel rendesen, mint modellt. Van egy Twittere, ahol olyan okosságokat ír, mint a fent kiemelte. Most épp hetedik mellátszabó műtétjére készül, amely karácsonykor esedékes, és abban reménykedik, hogy megszerezheti mell-példaképe, Katie Jordan Price jótékonysági célokra árverezett implantátumait, hogy övék legyenek a legnagyobb brit műmellek. Hogy Price miért akar megválni a betétektől?  „Nagyon gyorsan szültem két gyereket, úgyhogy csoffadtak”.

Ezenkívül Cunningham azért került most épp a hírekbe, mert pár héttel a szülése után olyan ordenáré randalírozást vágott le Londonban, hogy nézni is fájdalmas. Az akciót azzal kezdte, hogy felhúzta a pólóját, talán így akarta jelentéktelenné tenni az esetleges további villantásokat. Rúdtáncolt, majd olyan majomrészegre itta magát, hogy kísérőjének kellett támogatnia, nehogy leessen a cipőjéről. De sajnos így is leesett.