Ráadásul két nő között.

Az oxfordi Caterina Froio-Chaput mondhatni idegállapotban volt, amikor megjelent a helyi American Legion bárban. Férjét, és annak állítólagos szeretőjét kereste, aki pultosként dolgozik a helyen, írja a Gawker. Utóbbit, bizonyos Susan Carlsont biztosan megtalálta, és a két nő egyelőre kissé homályos körülmények között egymásnak esett.

Carlson, és a bár többi vendége is - a 46 éves féltékeny feleség legnagyobb bánatára –úgy emlékszik, hogy a nő berontott a bárba, a pultnál szóváltásba keveredett a pultossal, később arcon ütötte, kirántotta szájából a műfogsorát, majd mellbe dobta egy üveggel.

A támadó, Froio-Chaput viszont azt állítja, mindössze egy sört akart inni, de a pultos nő, akivel a férje megcsalja, nem szolgálta ki. Ő tulajdonképpen csak védekezett, a sörösüveg is véletlenül dőlt fel, az a műfogsor meg

teljesen váratlanul esett a tenyerébe a dulakodás közben, amitől ő sokkot is kapott

Akkorát, hogy észre sem vette, hogy a műfogakat eltette a mellényzsebébe. Ott találták meg végül a helyszínre érkező zsaruk, ám Froio-Chaputnak erre is volt magyarázata: közölte a hatóság embereivel, hogy a a műfogsort nyilvánvalóan 

az a ribanc rejtette az ő zsebébe.

A rendőrök nem rágódtak sokat az egymásnak ellentmondó vallomásokon, és őrizetbe vették a féltékeny asszonyt.

A bizarr bizonyíték azóta szerencsésen visszakerült a tulajdonosához, az illetékes férj, Ernest Chaput pedig állítja, semmi köze a műfogsoros nőhöz, és szereti a feleségét, tudósít a hepiendről az ügynek alaposabban utánajáró Boston Herald.