Őrülten szerelmesen, és abban a meggyőződésben, hogy megtalálta a tökéletes férfit, egy nő megtudta barátja legmélyebb titkát: a férfi lánynak született. Nem nehéz megérteni, hogy a 20 éves Charlotte Urie-nek fogalma sem volt, hogy a új udvarlója, Kieran Moloney egy Ciara nevű kislány volt annak idején: szépen kidolgozott testű pasi nem lógna ki sorból a hollywoodi vörös szőnyegen.

A 23 éves srác éveken keresztül titokban tartotta az átalakulását, egészen addig, amíg nem találkozott Urie-val 2012-ben. A sokkoló hír ellenére a pár kapcsolata most erősebb, mint valaha, házasságról és családalapításról ábrándoznak - írja a Mirror.

"Sosem jöttem volna rá Kieran titkára, de amikor elmondta nekem, hogy lánynak született, egyáltalán nem számított. Meglepődtem, de én azért szeretem őt, aki, és férfinak látom őt”

– mesélte Urie, aki pultosként dolgozik Camden-ben, Londonban. „Nagyon férfias és nagyon izmos a teste, de ő egyben a legjobb barátom is. Soha nem voltak aggályaim azzal kapcsolatban, hogy olyasvalakivel randizzak, aki transznemű. A biológia nem számít."

Kieran Moloney, aki eredetileg Új-Zélandról származik, de most Londonban él, azt mondja: „Amikor először találkoztam Charlotte-tal le voltam nyűgözve a szépségétől, de féltem, hogy hogyan reagált volna, ha megtudja, hogy valaha lány voltam. Tudnom kellett, hogy megbízhatok benne, mielőtt felfedtem a titkom. Más barátnőim szégyellték, aki vagyok, de amikor elmondtam Charlotte-nak, ő annyira elfogadó volt. Csodálatos lány" – magyarázta a férfi.

Amikor arról beszélt, hogy milyen érzés volt neki megtudni barátja titkát, Charlotte azt mondta: „Kieran leültetett és azt mondta, hogy valamit el kell mondania. Elmesélte, hogy Ciara nevű kislányként született. Annyira meglepődtem. Annyira férfias. Soha nem is gyanítottam semmit. Kieran nagyon ideges volt, és azt mondta, hogy megérti, ha csak a barátja akarok lenni ezek után. Órákig beszélgettünk. Tudtam, hogy még mindig szeretem őt, és vele akarok lenni. Nem számított, hogy lánynak született."

Moloney hozzátette: „Nagyon sok barátnőm szégyellt azelőtt, és nem akartam több elutasítást. Úgy éreztem, hogy köztem és Charlotte között erős a kapocs és nem akartam, hogy véget vessen a kapcsolatnak. Ezért amikor úgy reagált, mintha semmi nem történt volna, hatalmas megkönnyebbülést éreztem. Végre találkoztam valakivel, aki azért szeretett, aki vagyok. "

Néhány héttel később a pár először került intim kapcsolatba.

Charlotte Urie elmondta, hogy Kieran nem volt szégyenlős megmutatni a testét és ő gondoskodott arról, hogy nyugodt legyen. Két hónappal később összeköltöztek, és most azt tervezik, hogy a összeházasodnak és közös gyermekeik lesznek.

Kieran Moloney hét év óta él férfiként, és miután 20 éves korában mindkét mellét eltávolították, végre jól érzi magát a bőrében. Már négyéves korában elégedetlen volt a nemével, és egyáltalán nem érdekelték a lányos dolgok. Könnyekben tört ki, ha az anyja rá akart adni egy ruhát. Amikor elkezdte az általános iskolát, csúfolódások célpontja lett, és amikor beköszöntött nála a serdülőkor, a tinédzser zavaros érzései csak rosszabbodtak.

"Utáltam látni, ahogy nőnek a melleim és féltékeny voltam a fiúkra az iskolában, amikor a hangjukat elkezdett mélyülni, és elkezdtek borotválkozni. Utáltam, hogy lány vagyok"

14 évesen Moloney elvesztette a szüzességét egy fiúval, de azt mondja, hogy rossz volt. Tüsire vágatta a haját, sportmelltartót és bő felsőket viselt, hogy elrejtse a nőies alakját. Miután 16 évesen beszélt egy tanácsadóval, Moloney-t végül transzneműnek diagnosztizálták. Elkezdett hormontablettát szedni, ami mélyítette a hangját és egyre szőrösebb lett. Családja támogatta őt, és az anyja is elkezdte a fiának szólítani.

17 éves korára a finom szőrszálak növekedésnek indultak Kieran arcát, és szigorú edzésekkel férfiassá alakította a testét. Elkezdte leragasztani a melleit sportszalaggal, heti 20 fontot költve arra, hogy minél jobban elrejtse nő létét. A kosármérete fokozatosan B-ről A-ra csökkent.

2009 novemberében a 18 éves Moloney havonta injekciózta magát tesztoszteronnal, és két évvel később volt egy félmillió fontos kettős masztektómiája, amit az anyja fizetett. „Amikor megláttam az eredményeket, eufóriát éreztem. Végre férfi felsőtestem volt, valami, amiről addig csak álmodtam" – emlékezett vissza.

2012 augusztusában Moloney megváltoztatta a nevét és akkor találkozott mostani barátnőjével. A férfi még nem esett át a teljes nemátalakító sebészeti beavatkozáson, de a pár azt mondja, hogy ez nem áll útjába annak, hogy egészséges szexuális életet éljenek. „Elértük az a szintet, ahol már annyira biztonságban érezzük magukat egymással, hogy bármit megteszünk, ami jólesik – erről szól a szex” – magyarázta Moloney.

A meglepett Charlotte Urie pedig eképp foglalta össze az érzéseit: „Kieran a lelki társam és mi lennénk a legjobb szülők. Majd elmagyarázzuk a gyerekeknek, mikor elég idősek lesznek hozzá. Két szerető szülőjük lesz, és ez a legfontosabb."