A Nipple nevű alkalmazás nemcsak arra jó, hogy név szerint minden egyéjszakás kalandot feljegyezhetünk az örökkévalóságnak. Az app globális statisztikát gyárt a saját felhasználóinak szexuális szokásairól, így minél többen használják világszerte, annál hitelesebb képet kapunk arról, hogyan szexelünk. Ha ezt tudná Alfred Kinsey, biztosan visítozna örömében.

Misszionárius pózban szexel a világ

Az alkalmazás saját statisztikája szerint a klasszikus misszionárius póz ugyanannyira népszerű, mint az orálszex, közvetlenül ezután az ujjazás következik a népszerűségi listán. A kézimunka mindössze a felhasználók 15%-nál kerül terítékre. A szex az, amiben az 54,3%-nak része volt, ezt követi a maszturbálás (25,8%), és az orál szex a harmadik a sorban.  A petting utolsó a sorban, ezt csak a felhasználók 3,6%-a élvezte.

Átlagosan 31 percig tart

Az alkalmazás lehetőséget ad arra is, hogy a szex időtartamát is regisztrálják a felhasználók, eszerint a rekorder a 240 perces szex, a nagy átlag pedig 31 percet szán a légyottra. A legrosszabb eredmény az egy perc. 

Saját ágyban vagy a partner ágyában, síkosítóval

A helyszínt és azt is meg lehet jelölni, mi az, ami nélkül képtelenség élni, ebből a statisztikából kiderül, hogy az appot használók nagyja a saját ágyában szexel (63,3%), sokan a partner lakására mennek (16,8%). A nappali és a fürdőszoba kevésbé népszerű helyszínek, érthetetlen módon a hálószoba is az a statisztika szerint, ami némileg ellentmond annak, hogy a legtöbben a saját ágyukban szeretik csinálni. A Nipple saját statisztikája szerint a síkosító az az eszköz, ami nélkül lehetetlen élni, az alkohol, a dildó és a drogok is előkelő helyen szerepelnek.