Ma kezdődik az advent, azaz a karácsonyvárás időszaka, úgyhogy rögtön az első napon belecsapunk mi is az ünnepes témába a heti trenddel. Tesszük ezt azért, mert a celebek is ezt tették már elegendő számban az elmúlt napokban-hetekben: alább mutatunk hat darab karácsonyos öltözéket az egészen bizarrtól a szimplán és a jópofán keresztül a szexiig. A leggyakrabban visszatérő motívum idén a hópehely, amiből, mint tudjuk, nincs két egyforma. Önnek melyik a kedvence. Alul lehet szavazni is!

Ariana Grande

Egyre többet hallja ennek az énekesnőnek a nevét, de még mindig nem tudna egy számot se eldúdolni tőle? Ne izguljon, zeneileg nem sok mindenről maradt le, ha még nem ismerkedett meg Ariana Grande munkásságáról, viszont attól még, hogy órákon keresztül őt hallgatni nem feltétlenül ajánlott, azért érdemes rá vetni egy-egy pillantást, amikor úgy adódik. Volt például a múlt héten egy Very Grammy Christmas nevű esemény a 2015-ös Grammy-díjkiosztó elé, ott Grande ebben a kis fehér, hópelyhet idéző, fehér-ezüst ruhában adta elő valamelyik olyan számát, amivel őszintén szólva egyelőre nincs túl sok esélye Grammyt nyerni. Viszont ez a karácsonyos combvillantós szett olyan jól áll neki, hogy ebben a cikkben a szavazást simán megnyerheti vele! Klikkeljen a fotóra, több képet is mutatunk!

Paloma Faith

Paloma Faith egy jó évtizeddel idősebb Grandénál, és nem amerikai, hanem brit, de kolléganőkről van szó, igaz Paloma Faith a popzenén kívül a divat világában is viszonylag menő névnek számít. Hát, a véletlen és/vagy a trendek úgy hozták, hogy a 33 éves angol énekesnő is egy hasonló világos dresszben idézgette az ünnepi hangulatot Londonban, mint amiben Grande tette ugyanazt Los Angelesben. Igaz, ez a ruha nem hópelyhes, hanem hógolyós, de téliesnek ezzel együtt annyira télies, hogy a váll- és derékrész mintáiba mi még jégvirágokat is bele tudunk látni.

Adam Levine

Természetesen nemcsak nők öltöznek karácsony előtt karácsonyos szerkókba, hanem a férfiak is. Többek között Adam Levine a Maroon 5-ból, akit elég sokan elkezdtek kritizálni, miután a People magazin a világ legszexibb pasijának kiáltotta ki tavaly. Azóta ezt a stafétabotot Chris Hemsworth átvette tőle, úgyhogy Levine számára most már nem kötelező mindig mindenkinél jobban kinézni, például akkor sem, ha felvesz egy hópelyhes, fehér pólót meg egy sötét nadrágot a karácsonyi öltözködés jegyében. Ő ugyanazon a grammys eseményen tette ezt, ahol Ariana Grande is fellépett, és szerintünk nagyon jól állt neki ez a férfiasan szimpla, de mégis ünnepi szett. Persze ettől még simán lehet Levine-t utálni továbbra is.

Pharrell Williams

És még egy férfi, szintén a Very Grammy Christmas nevű eseményről. Pharrel Williams a „ronda karácsonyi pulcsi” műfajában indult, csak szerintünk ez a pulcsi nem is ronda, hanem kifejezetten menő. Még akkor is, ha elég nagy a hangulatbéli kontraszt Williams szafariszerű kalapjával, viszont a zsinóros, fehér mikrofon szintén mindent visz. (Vajon az öltözék részének tekinthetjük a mikrofont?) Pharrell Williams ugyan nem hópehelynek van öltözve, de a pulóverjén van hó, úgyhogy ez is ér!

Lady Gaga

A művészet egyéni, szubjektív értelmezés kérdése, pont ez benne a szép. Lady Gaga tavalyi albumának még a címével is azt sulykolta, hogy amit ő csinál, az művészet, úgyhogy senkinek semmi kivetnivalója nem lehet az ellen, ha ennek a cikknek a szerzője most megosztja egyéni, szubjektív értelmezését erről az izéről, amit Lady Gaga Párizsban vett fel egyik este a héten: szerintem ez egy bazi nagy, felfújható hópehelyjelmez. A futuristább fajtából.

Jessica C.

Ki nézett ki a legjobban?

Nem ismertük Jessica C-t addig, amíg ezekre a fotóira rá nem bukkantunk a hét hírei között. Mint kiderült, a teljes neve Jessica Cambensy, Amerikában született, de egyik ágról (a név alapján nyilván az anyairól) kínai származású. Hát a gének remekül jöttek össze az ő esetében, a 26 éves Jessica C. ugyanis modellkedik, és a jelek szerint különösen Ázsiában roppant népszerű. El is hívták a héten Hong Kongba felkapcsolni a karácsonyi díszkivilágítást, és a felkérésnek Jessica C. egy szexi-klasszikus, piros szalagokkal és ékkövekkel díszített ruhában tett eleget. Testszínhez konvergáló magassarkúja kicsit kilóg az összeállításból (nehogy már nem találtak neki egy piros cipőt egész Hong Kongban!), erősíti viszont a karácsonyi hangulatot a fura piros-fehér mandzsetta. Hát ennyit tudunk mutatni egyelőre ünnepi öltözékekből, de tekintve, hogy még csak ez az advent legeleje, talán már ennyi is túl sok. Azért ha van kedve, kérjük szavazzon: önnek ki tetszett a legjobban?