Dugják a feleséget a férj szeme láttára – ezt úgy hívják, cuckolding, és a Psycholgy Today három részes cikke szerint egyre népszerűbb. A bizarr szexjáték több mint egy hármasszex, a pszichikai oldaláról vizsgálva legalábbis mindenképp. A felszarvazott férj ugyanis megalázott helyzetben van, amit a feleség, azaz a szadomazochista játék domináns egyede irányít. Az egész izgalom mozgatórugója a féltékenység. 

A cuckoldingban a felszarvazott fél semmilyen szexuális tevékenységben nem vehet részt, a maszturbálás sem megengedett, csak ha külön erre utasítják. Vannak, akik odáig is elmennek, hogy a passzív félre erényövet tesznek, vagy kötözéssel, bilinccsel egy helyben maradásra kényszerítik. A pszichológiai lapban megjelentek szerint, ha a felszarvazott fél – cuckold szolga – részt is vesz a szexben, általában az a cél, valamiféle szexuális megaláztatásban részesüljön. 

Sziasztok,szeretnék a párom előtt egy másik pasit kielégíteni, ha valakit érdekel, írjon"

A cuckolding teljesen más, mint a szvingerezés vagy a hármasszex, gangbang, stb. A hatalomban, az irányításban kell keresni a különbséget, amit már a fórumokban a kifejezetten ezt keresők hirdetéseiben is jól lehet látni. A passzív férfi alárendeli magát a nőnek, akit királynőjeként imád, és teljesíti minden kívánságát – de korántsem ennyire egyszerű. A cuckolding sajátossága a párkapcsolat létezése, amihez hozzátartozik, hogy a partnerek egymással szóban megállapodnak a furcsa szexuális játékról – és akkor képzelje el mindenki azt a beszélgetést a kedd reggeli kávé felett, hogy „drágám, akkor szombaton valakivel dugnod kellene a szemem láttára, amit én bilincsbe verve megnézek".

Baromi izgi lehet, ahol kizárólag a szerető használja a nőt, a pasija pedig csak nézheti, esetleg a punci tisztára nyalásában segédkezik, esetleg kiszolgál minket a randi alatt. Kávét, üdítőt szolgál fel ..."

A cuckoldingnak itthon is sok rajongója van, a fórumokon a szexuális játékban passzívan résztvevő felszarvazott férfiak rengetegen írnak az izgalmukról. A legtöbben azt írják, hogy a nő kényeztetése a cuckold lényege, amit végig akarnak nézni, hogy attól fogadják el a megalázást, akit szeretnek, és hogy kifejezetten zavarná őket, ha a nőjük nélkülük feküdne le mással.