Reggeli szex nélkül nem is tudja elképzelni az életét? Vagy épp ellenkezőleg? Szereti, ha a munkahelyén csinálhatja vagy fürdés-zuhanyzás közben szexelni mindennél jobb? Szavazzon egytől tízes skálán, melyik a kedvence!

Dühös szex

Idegesség, kapkodás, dühödt érzések, veszekedés a semmin, és máris szexbe torkollhat a pillanat. A dühös szex az, amit talán mindenki átél, életében legalább egyszer. 

Egyéjszakázás

Az egyéjszakás kalandok lényege, hogy alig ismerjük a másikat, spontán történik, és bármi kialakulhat belőle – vagy semmi, és nem kell elszámolni vele. 

Először valakivel

A másik testének felfedezése  először, a bőrének illata, tapintása, az óvatos csókok mind azok az érzékelések, amiket nagyon lehet szeretni és felfedezni az első légyott során.

Fürdés közben

Kádban, tus alatt, a csaphoz döntve  a tükör előtt elölről vagy hátulról a felnőttlét egy legcsodálatosabb dolga – legalábbis a legtöbben akkor fedezik fel a lakás összes helységét, amikor már nem a szülői házban élnek.

Másnapos szex

Lassú, fáradt és bágyadt, de pont ezért jó a másnapos szex. 

Munkahelyi szex

A privát megbeszélés az irodában az asztalon a szerepjáték szexek tökéletes helyszíne: titkárnős szex, főnök-beosztott szex. 

Nyaralós szex

Szex a tengerparton a homokban, a sziklán, a medence mellett, a strandon, a hotelszobában – ezek mind hozzátartoznak a nyaralós szexhez. A felmérések szerint a magyarok többet és merészebben szexelnek nyaralás közben.

Reggeli szex

A reggeli merevedés kihasználásáról vagy épp csak kényeztető ébresztésről legyen szó, a reggeli szex sokak kedvence.

Szakítós szex

Szakításkor az érzelmek eléggé kuszák, az elválás fájdalma gyakran mutatkozik meg a szexben is. Felejthetetlenné téve azt.

Szex barátságból

Szex szánalomból, barátságból, szeretetből, barátok kötöttségek nélkül kapcsolatokra jellemzők. Egy idő után ebből mindenki kinő, és igyekszik elfelejteni – hacsak nem lesz belőle házasság.