Az Aliexpress napjaink egyik legcsodálatosabb oldala, bőven akad azért olyan szegmense, aminek láttán felhőköl az ember. A Sexy Woman Lingerie Fishnet Bodystocking Stockings Sexy Sleepwear Babydoll (ez a teljes neve, igen) ilyen: a szexi fehérneműket reklámozó ázsiai lányokról egyszerűen leretusálták a puncijukat.

A szexi fehérnemű szekcióban a modellek olyan fehérneműket reklámoznak, amik nem takarnak el semmit a szeméremajkakból, így elvileg akárcsak egy szexshop oldalán, az Aliexpressen is megjelenhetnének a nemi szervek. A csipkés harisnyaruhák ott lyukasak, ahol kell, ezeknek a ruháknak pont ez a lényegük.

A szigorú Aliexpress ahelyett, hogy olyan fotókkal reklámoznák a terméket, amiken keresztbetett lábbal állnak a lányok, vagy olyannal, amin féloldalt látni őket, vagy hogy a kezükkel takarják magukat, inkább a prosztó megoldást választotta: leretusálta onnan. Pont úgy néznek ki az ázsiai modellek odalent, mint a Barbie-babák, se nyílás, se szőr, semmi, mintha a nemiség nem is létezne.