Amennyiben ön macskabuzi, az alábbi videó első másodpercétől az utolsóig vigyorogni fog. Na meg irigykedni, mert tuti, hogy ön is azonnal ilyen házat akar. Tele macskákkal.

Az alábbi Jezebelen talált videón látható kaliforniai házat a tulajdonosa gyakorlatilag egy macskajátszótérré alakította át, de úgy, hogy közben emberek is kényelmesen élnek benne.

Peter Cohen azután döntött úgy, hogy macskajáratokat épít házába, hogy két macskáját is elgázolták az utcán. Eddig – csak a járatokra – 40-50 ezer dollárt (nagyjából 12 millió forintot) költött, és bár nyilván ki lehetne hozni ezt kevesebb pénzből is, Cohennek fontos volt, hogy ne csak a macskák élvezzék azokat, vagyis ne csak funkciója legyen ezeknek, hanem jól is nézzenek ki.

A házban összes 15 macska él, de ezt állítólag egyáltalán nem érezni, egyrészt azért, mert mindegyik máshol mászkál, másrészt meg szag sincs, mivel 24 macskaalom van a házban. Az almok nagyrészét pedig olyan szekrényekbe rakták, ahol meg van oldva a szellőzés, vagyis az esetleges macskapisiszag is azonnal távozik a házból.

Emellett 5 robotporszívó minden nap kitakarít a lakásban, vagyis a macskaszőrrel sincs probléma.

Hát mi ez, ha nem egy megvalósult álom?!