Kisebb botránnyal ugyan, de tavaly végre megjelent a McDonald's a divatiparban. Akkor még csak a Moschino McDonald's-ihletésű kollekciójában, idén viszont már saját jogon van ott, megjelentek az első McDonald's márkájú ruhák.

Egyelőre csak Svédországban lehet kapni a Big Mac Shop termékeit, de nagyon bízunk benne, hogy hamarosan a világ többi részén is elterjednek a darabok.

A cég nem bonyolította túl a dolgokat, minden darab fehér alapon ábrázol szépen mintába kirakott Big Maceket, ennyi az egész. A legkülönfélébb termékeket dobták piacra, némelyik egészen jó áron van, némelyik pedig elég drágának tűnik, bár kérdés, hogy mi számít soknak, ha az ember elmondhatja magáról, hogy egy eredeti, McDonald's márkájú ruhadarab van magán.

Árulnak például aláöltözőt, ebből a felső és az alsó együtt kb. 15 ezer forintba kerül, ami kifejezetten baráti ár. A mekis ágynemű kb. 13 ezer forintba kerül, ennyiért egy párnahuzatot és egy paplanhuzatot kapunk. Jelenleg még tapétát lehet kapni, ebből egy 3,5 méter hosszú, 49 centi széles csík nagyjából 15 ezer forintba kerül, ami már azért viszonylag borsos ár.

A McDonald's az eladott ruhadarabokból származó teljes nyereségét a Ronald McDonald Alapítványba forgatja vissza.

Az igazán nagy durranásnak tűnő darabokat még nem lőtték el, de ott vannak az oldalon. A közeljövőben várható a Big Maces kutyakabát, gumicsizma és esőkabát megjelenése is.

Kommentálná? A Facebookon tegye!