Hogy miért van arra szükség, hogy bizonyos dolgokban hazudjunk a szexről, csak azok tudhatják, akik tényleg hazudnak, például a partnerek számáról. Szavazzon egytől tízes skálán, mennyire jellemző önre is, hogy ebben hazudik. Az egyes azt jelenti, egyáltalán nem jellemző, a tízes érték pedig azt, hogy nagyon jellemző.

Hazudni a légyott hosszáról

Az órákig bírom megállás nélkül típusú mondatok sem biztos, hogy helytállók, egyrészt azért, mert ez a férfiak részéről kockázatos következményekkel járna, ha tényleg igaz lenne ez a merevedésre. A nők befogadóképessége is véges, órákon át csinálni megállás nélkül sérülésekkel is járhat. Ha jellemzően ebben szokott hazudni, nyomjon egy számra 7 és 10 között. 

Hazudni a maszturbálásról

A felmérések szerint a nők 97%-a maszturbál, és a férfiak 100%-a, tehát elég nehéz olyan emberrel találkozni – kivéve a cölibátusban élőket –, akik tényleg soha nem nyúlnak magukhoz. A pornózási szokások is ehhez a ponthoz tartoznak, ha valaha hazudott arról, mennyi pornót néz valójában (és közben mennyit maszturbál), akkor nyomjon 5 és 10 között egy gombra.

Hazudni az orgazmusról

Főleg a nőkre jellemző a felmérések szerint, hogy kegyesen hazudnak arról, elérték-e a tetőpontot a szexben. Azért kegyes hazugság, mert álíltólag így akarják megóvni a partnereiket a kudarcélménytől, aminek van alapja. A másik oldalt sem kell félteni, vannak olyan férfiak is, akik hazudnak az élvezésről, és inkább színlelik.

Mennyi az annyi?

A kérdésre,  hogy ki hány partnerrel volt korábban, általában a nők is, és a férfiak is hazudnak. Ez főleg a kutatásokból szokott kiderülni, ahogy az is, hogy a férfiak általában felfelé kerekítenek, a nők pedig kevesebb számot mondanak, mint a valóság. 

Senkivel se volt még ilyen jó

Az, hogy a másik a legjobb szerető, akivel valaha találkoztunk, nem kizárt, de a felmérések szerint ez is egy olyan téma, amiben az emberek általában hazudnak. Valószínűleg az ok hasonló, mint amikor a nők hazudnak az orgazmusról, egyszerűen csak senki nem akarja megbántani a partnerét azzal, hogy valaki mással sokkal jobb a szex.