A Goldengate, a Tutti Frutti Party és a Privát Szex Club hatezer embert kérdezett meg arról, milyen fanszőrzetet preferál. A szavazásból kiderült, hogy a magyarokra egyáltalán nincs hatással a fanszőrzet trend, a válaszadók 49%-a a teljesen szőrtelen szeméremdombra voksolt. 

Mit szeret?

 Az erotika oldalak szerkesztői arra voltak kíváncsiak, mennyire van hatással a felhasználóikra a szőröspunci divat, a most kapott adatokat összevetették a 2012-es felméréssel, és megállapították, hogy semmit nem változott az oldalakat látogatók ízlése.

A felmérésben az oldalak látogatói vettek részt, főleg 18 és 35 éves férfiak (18-24 év: 32 %, 25-35 év: 43 %, 36-50 év: 20 %, 50 fölött 5 %). Egyszerre csak egy IP-címről lehetett szavazni, összesen több mint hatezren szavaztak arra, milyen fanszőrzetet kedvelnek.

A válaszadók majdnem fele a teljesen csupaszra szavazott, ezt a vékony csík fazon követi, harmadik helyen pedig az idei trend áll, azaz a lényegi részeknél meztelen, a szeméremdombon háromszög alakú szőrzet. A negyedik és ötödik helyen állnak a következő válaszok: teljesen mindegy, csak punci legyen és a teljesen szőrös legyen a bikinivonalig.

A 2012-es felmérésben a válaszadók fele ugyanígy a teljesen meztelenre szavazott, akkor a második helyre az alul semmi, fent csak egy kicsi szőrzet került. A leszállópálya akkor csak a harmadik helyen szerepelt, a mostani, friss felmérésben ez áll a második helyen.