A Pornhub újabb hiánypótló infografikát tett közzé, most a pornó történelmét mutatja meg a világ egyik legnagyobb pornóvideómegosztó oldala. Egészen időszámításunk előtt 25 ezer évvel kezdik a pornótörténetet, a Willendorfi Vénusz szobornál, ami nem nagyobb 11 centinél. A pár évszázaddal később görög művészettel folytatják, a kerámiákon található erotikus ábrákkal, amit a pompeii erotikus szobrok követnek. 

A kis kultúrtörténeti ábrázolás aztán ugrik egy hatalmasat az időben, és az 1524-ben írt erotikus novellákat tekinti a következő állomásnak. Az első kimondottan pornóregénynek tartott művet 1748-ra datálják, a Fanny Hill memoárjai című mű az első angol nyelvű pornóregény. Ezt sorra követték más fontos pornóregények, és a fényképezőgép, majd a mozgófilm feltalálása utat tört a pornófilmeknek. 1896-ban már felvétel készült a csókról, legalábbis egy olyan felvétel, ami nyilvánosan is megjelent.

Az 1920-as évektől folyamatosan készültek pornófilmek, 1951-ben már pornómozi is lett, '53-ban jelent meg az első Playboy, amit a többi férfimagazin követett. A hetvenes években pedig színre lépett Ron Jeremy, és innentől a történet már mindenki számára ismert: megszületett  a Mélytorok című film, a punciszőr lekerült a pornószínésznőkről, a pornó aranykorának gyorsan véget ért, és a VHS kazettákat felváltották a DVD-k, majd az internet. Ami nagyon érdekes az infografikában, az Kim Kardashian szexvideója, ami ért annyit a készítőknek, hogy Ron Jeremyvel együtt említsék az idővonalon.