Kétnapos orgia miatt bezárták a Japánban a festői szépségű Fudo no Yu fürdőt, miután rengeteg panasz érkezett a hatóságokhoz erkölcstelen eseményekről. A természetes meleg forrásvízű Fudo no Yu Tokiótól nincs messze, 200 yen (500 Ft) a belépő ára, és körülbelül hatvan vendég élvezi a fürdőzést hétvégente. 

A helyre szívesen járnak a turisták, és úgy tűnik, ha sok ember felügyelet nélkül fürdik egy szabadtéri medencében, abból egyenesen következik az orgia. Egy konkrét csoport legalábbis csak ezért járt oda, tizennégy középkorú férfiból és nőből álló társaság szívesen szórakozott ott egymással. Nem mindig úszták meg sértetlenül, van, akinek a ruháit, fehérneműit ellopták, de pénztárcák is tűntek el. 

A menedzsmentnek, a Shiobara Hot Spring Turisztikai Egyesületnek többen is panaszkodtak az orgiák miatt, amikről páran felvételeket is készítettek, és természetesen kilőtték a netre. A Fudo no Yu fürdőt állítólag vezetői felügyelet nélkül működtették, egyfajta becsületkasszával, ahol az emberek otthagyhatták a pénzt az üzemeltetőnek. Az exhibicionisták pedig kihasználták, hogy nincs gondnok a helyszínen, vagy bárki, aki felügyeli a fürdőzőket, és beszedi a jegyárakat. Az orgiázok vonzották a kukkolókat is, akik kamerával felszerelve leselkedtek az orgiákon.

Hogy ezt hogyan kell elképzelni, arról zseniális animációt készített a Tomo News: