Az Illuminati is ezt használja! Töltsd le MOST!

– így ajánlják a Google Play-en a Chemtrail Analízis nevű appot, amivel állítólag könnyedén megtalálhatjuk a chemtrailre utaló nyomokat, legyen szó valamilyen gyanús tevékenységről, vagy anyagról!

Csak le kell fotózni a gyanús fehér csíkot az égen, az app pedig megmondja nekünk, hogy valóban chemtrailezésnek lehetünk-e szemtanúi, vagy sem.

A csodás találatot egyébként a Konspirációs teóriák Facebook-oldalának köszönhetjük, és őszintén remélem, hogy eljut Kylie Jennerhez és Willow Smith-hez is, akik a celebek közt jeles képviselői a chemtrail-hívőknek.

CHEMTRAIL

A chemtrail (a chemical trail, vagyis vegyi csík rövidítése) egy összeesküvés-elmélet, hívei pedig azt állítják, hogy a repülőgépek titokban mérgező vegyianyagokat permeteznek a lakosságra, ezzel mérgezve és butítva őket.

Will Smith lánya például ezt osztotta meg pár hete instagramján:

These are not clouds

A photo posted by Willow Smith (@gweelos) on

A fotóhoz pedig csak annyit fűzött hozzá nagyon rejtélyesen megfogalmazva, hogy ezek bizony nem felhők.

A chemtrailező repülőgépek pedig akkora sikerrel jártak a lakosság butításában, hogy nemrég már Kim Kardashian legkisebb húgát, Kylie Jennert is elérték.

Ő Twitterén osztotta meg az alábbi fotót:

Ha nem értené, a kondenzcsíkokat ábrázoló képen a következő olvasható:

Miért láttam a munkába vezető 15 perces út alatt 75 fehér valami permetező repülőt az égen? Ki fizet ezért, és miért történik mindez? Valamit, vagy valakit ki akarnak irtani ezzel? Engem akarnak kiirtani? Ennek az egészhez köze van a méhek halálához is? Miért van az, hogy néha egy repülőt sem látni, néha meg ilyen az ég? Ki a felelős ezért? Milyen hatással van ez az egészségünkre és gyermekeink jövőjére? Ki a franc gondolta úgy, hogy ez egy jó ötlet?! Én vagyok az egyetlen, aki ezt észreveszi?

Tényleg csak reménykedni tudok, hogy a gyíkemberek nem akadályozzák meg, hogy Kylie Jennerhez is mihamarabb eljusson a chemtrail-analizáló app, amivel aztán kedvére tanulmányozhatja majd az eget beborító rejtélyes fehér csíkokat.