Bár a People magazin oldalán látható fotón a 84 éves Doris Payne tényleg úgy néz ki, mint valaki kedves nagymamája, ő igazából egy börtönt is megjárt nemzetközi ékszertolvaj, aki nagyon úgy néz ki, hogy megint bajba került.

Ugyanis az Észak-Karolinában található Charlotte városának egyik ékszerboltjából nemrég elloptak egy 33 ezer dolláros, vagyis közel tízmillió forintot érő eljegyzési gyűrűt, és úgy tippelik, hogy az elkövető az amerikaiak Repülős Gizije, Doris Payne lehetett.

Legutóbb 2014 szeptemberében vették őrizetbe, miután ellopott egy gyémántgyűrűt Kaliforniában, de nem sokkal később el is engedték. A július 11-én ellopott gyémántgyűrű miatt a rendőrség körbeküldött egy levelet az Észak-Karolinában található ékszerboltoknak, miszerint az a gyanújuk, hogy a tettes Payne volt, így ha látják őt valamelyik boltban, legyenek nagyon figyelmesek.

Payne sikeresen lopott már el ékszereket Görögországban, Svájcban, Angliában és Franciaországban is, és annyira híres, hogy egyszer állítólag az is szóba került, hogy életét megfilmesítik, és Halle Berry fogja alakítani őt.

Még az is lehet, hogy nem is lopott el most semmit, csak ezzel harangozzák be a hírt, hogy tényleg készítenek egy filmet Payne életéről.