Stelarc egy ausztrál professzor és művész, aki az elmúlt kilenc évét annak szentelte, hogy legyen egy fül a kezén. Egyáltalán nem érdekelte, hogy van neki két teljesen jól funkcionáló füle a fején, úgy gondolta a művészi önkifejezéséhez elengedhetetlen, hogy legyen egy a kezén is, a bőre alatt. Elmondása szerint őt a kiborgok érdeklik és hogy az ember a biológiája mellett hogyan tudja a beültetett technológiát is használni. 

A férfi 1996 óta játszadozik a gondolattal, hogy legyen egy extra füle, de egészen 2006-ig nem talált olyan orvost, aki kellőképpen átérezte volna Stelarc művészetét. Aztán szerencséjére felhígult a szakma ahhoz, hogy megvalósítsa az álmát egy sebész segítségével. A fülhöz olyan anyagot használtak, amilyet a plasztikai műtétek során is szoktak. Fél év múlva már teljesen a szervezet része lett a fül a karon, amibe egy mikrofont is beépítettek, hogy bárki belehallgathasson a művész mindennapjaiba. 

"Ez a fül nem az enyém, nekem van kettő, ami jól működik. A beépített technikával mások hallgathatnak vele" - mondta a művész, aki először a fejére szerette volna ültetni a fület, de aztán mégis az alkarja mellett döntött.