A Google Street View az egyik legjobb szórakozás arra, hogy olyan helyekre jusson el az ember az interneten, ahova egyébként viszonylag kevés esélye van. Most egy tényleg különleges dologgal bővült a bejárható érdekességek palettája, a London City Airporton be lehet menni egy különlegesen átalakított Airbus A318 típusú repülőgépbe - írja a Telegraph.

A gép az egykori legmenőbb transzatlanti járat, a Concorde járatszámát viseli, a BA001-et, amiből már sejthető, hogy milyen úton közlekedik a gép. New York és London között jár, és ez nem a különleges sebességével tűnik ki a többi közül, hanem azzal, hogy csupán 32, ággyá alakítható ülőhely van rajta, valamint olyan járat, ami után az utasoknak az USA-ban már nem kell hosszasan sorban állniuk, belföldi utasoknak számítanak, mert az országba beléptetés már útközben megtörténik.

A gépre a legolcsóbb jegy 460 ezer forintba, a legdrágább pedig valamivel több mint 2 millióba kerül. Ez a járat 2009 óta szolgálja ki azok igényeit, akik a magánrepülőgépeken innen elérhető legnagyobb luxusban és kényelemben szeretnének a két ország között repülni.

Ha a gépre csak simán a Google Mapsen keresztül szeretne felszállni, akkor keresse meg a London City Airportot, válassza az utcakép nézetet, majd a képernyő jobb szélén nyomja meg a G betű alatti kis 1-est. Itt pedig induljon el a 21-24-es kapuk felirat irányába!