A Jezebelen olvastuk a 27 éves Tina Fough történetét, aki éppen hazafelé tartott Oregonba egy Tucsonban töltött vakáció után. Első alkalommal utazott a légitársasággal, a beszállás teljesen eseménytelenül telt. Egy darabig.

A nő azt állítja, éppen a repülőgép folyosóján álldogált, és egy másik utassal beszélgetett, amikor arra lett figyelmes, hogy az egyik légiutas-kísérő nekiállt vele üvöltözni.

– Maradjon ott! Már háromszor szóltam!

– Mi a gond?

– Le fogom szállítani a gépről. Kivágom innen most rögtön!

Fough látta, hogy a férfi egyenruhája egyáltalán nem hasonlít a többi légiutas-kísérő ruhájára, és névtábla sem volt rajta, ezért megpróbálta megtudni, hogy hogy hívják, amit a férfi nem volt hajlandó elárulni, egyszerűen csak félvállról odavetette neki, hogy menjen.

Ez Fought annyira megviselte, hogy amikor leült a helyére, elsírta magát. Ezzel sikerült még jobban magára haragítania a stewardot, aki utána ment, és nekiállt a nő táskája után kutatni a felső rekeszben, közölve, hogy tényleg le fogja szállítani a gépről.

Ez volt az a pillanat, amikor a nő mögött ülő utas elkezdte felvenni a történéseket.

Fought végül tényleg leszállították, aki zokogva értetlenkedett:

Ez biztos, hogy törvénytelen! Nem csináltam semmit! Nem is tudtam, hogy hozzám beszél!

Az utasok mindegyike hangos fújolással fejezte ki ellenszenvét a légitáraság felé. (Azóta Tina Foughtól bocsánatot kért az American Airlines, és felajánlott neki egy 250 dollárt érő utazási kupont, amit a nő, vélhetően, soha nem fog felhasználni.)

A helyzet elég zavaros, de a lap szerint Fough állítja, tényleg nem tett mást, mint hogy nem tudott utat engedni valakinek, mert előtte is sokan álltak. Egy másik utas viszont azt mondta, úgy hallotta a pilótától, hogy csúnya szavakkal illette a légiutas-kísérőt. Ezt Fough tagadja. 

Érdekes adalék viszont, hogy amint felállították a helyéről, egy másik utas azonnal leült a megüresedett székre. Régóta ismert a repülők túlfoglalásának gyakorlata, simán lehet, hogy két személynek adták el ugyanazt a széket. És Fough-nak volt pechje.